Recollir dorsal

L’entrega de dorsals es realitzarà durant el dissabte 21 d’abril al Rebost (Cr. Santa Maria Mazarel·lo, 94 de Terrassa) de 10 h a 13 h, i de 17 h a 20 h.  Cal presentar el DNI o una fotocòpia d’aquest en cas de recollir-ne el d’una altra persona inscrita. Caldrà aportar en aquell moment els 5 kg d’aliments en cas de la categoria absoluta i 1 Kg en el de la categoria infantil.

No participeu sense dorsal!

Inscriure’s a una cursa urbana no et dóna únicament dret a córrer per la ciutat.

Darrere cada inscripció hi ha tot un seguit de serveis i atencions als quals només els corredors i les corredores que porten un dorsal tenen dret: avituallaments, assistència sanitària, serveis de seguretat, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil…

Si es participa sense inscripció, o amb un dorsal fals o amb el d’una altra persona, aquesta cadena d’atencions per les quals moltes persones han pagat es trenca, i tothom en surt perjudicat, sense oblidar possibles conseqüències legals en cas d’accidents o incidents durant la prova.

El preu és popular, i es destina a una causa benèfica, així que val la pena inscriure-s’hi i córrer amb dorsal!