L’entrega de dorsals es realitzarà durant el dissabte 28 de març al Rebost (Cr. Santa Maria Mazarel·lo, 94 de Terrassa) de 10 h a 13 h, i de 17 h a 19 h. Cal presentar el DNI o una fotocòpia d’aquest en cas de recollir-ne el d’una altra persona inscrita. Caldrà aportar en aquell moment els aliments sol·licitats per Creu Roja en el cas de la categoria absoluta "Llet en pols de continuació 1 i 2 per a nadons " i 1 Kg de cereals d'esmorzar, cacau en pols, galetes en el de la categoria infantil.I diumenge, de 8.00 h a 9.30 h: curses Infantils i de 8.00 h a 10.30 h: Absoluta, Prodis i Adaptada.

No participeu sense dorsal!Inscriure’s a una cursa urbana no et dóna únicament dret a córrer per la ciutat.
Darrere cada inscripció hi ha tot un seguit de serveis i atencions als quals només els corredors i les corredores que porten un dorsal tenen dret: avituallaments, assistència sanitària, serveis de seguretat, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil…
Si es participa sense inscripció, o amb un dorsal fals o amb el d’una altra persona, aquesta cadena d’atencions per les quals moltes persones han pagat es trenca, i tothom en surt perjudicat, sense oblidar possibles conseqüències legals en cas d’accidents o incidents durant la prova.

El preu és popular, i es destina a una causa benèfica, així que val la pena inscriure-s’hi i córrer amb dorsal!
Els i les atletes participants majors de 12 anys competiran a la categoria absoluta. Es donaran premis per a les tres primeres atletes femenines i als tres primers atletes masculins.
Hi haurà un premi a l’equip o club més solidari ( que aporti més inscrits) de la cursa.col·laboradors